Oversikt

Vår refusjons- og returpolicy varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi ikke tilby deg full refusjon eller bytte.

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Flere typer varer er unntatt retur. Forgjengelige varer som mat, blomster, aviser eller blader kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter som er intim- eller hygieneartikler, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

Ytterligere ikke-returnerbare varer:

  • Gavekort
  • Nedlastbare programvareprodukter
  • Noen helse- og personlig pleieartikler

For å fullføre returen trenger vi en kvittering eller kjøpsbevis.

Vennligst ikke returner kjøpet til produsenten.

Det er visse situasjoner der bare en delvis refusjon gis:

  • Bok med tydelige bruksmerker
  • Enhver vare som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av årsaker som ikke kan tilskrives oss.
  • Enhver vare returnert mer enn 14 dager etter levering

Tilbakebetalinger

Når returen din er mottatt og kontrollert, sender vi deg en e-post for å informere deg om at vi har mottatt din returnerte vare. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.

Hvis den godkjennes, vil refusjonen din bli behandlet og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.

Forsinket eller manglende tilbakebetaling

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din på nytt.

Ta så kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen blir offisielt publisert.

Ta så kontakt med banken din. Det er ofte en viss behandlingstid før refusjon bokføres.

Hvis du har gjort alt dette og du fortsatt ikke har mottatt refusjonen ennå, vennligst kontakt oss på info@coolhair.dk .

Salgsvarer

Kun varer med ordinær pris kan refunderes. Salgsvarer kan ikke refunderes.

Utvekslinger

Vi erstatter kun varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte den til samme vare, må du sende oss en e-post på info@coolhair.dk og sende varen din til:

Coolhair ApS
Bækkeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand
Danmark

Gaver

Hvis varen ble merket som en gave da den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt på verdien av returen. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Hvis varen ikke ble merket som en gave ved kjøpstidspunktet, eller gavegiveren fikk bestillingen sendt til seg selv for å gi deg senere, vil vi utstede en refusjon til gavegiveren, og de vil finne ut om returen din.

Frakt retur

For å returnere produktet ditt, må du sende produktet til:

Coolhair ApS
Bækkeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand
Danmark

Du er selv ansvarlig for å betale dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden for returfrakt bli trukket fra refusjonen.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det kan ta før bytteproduktet ditt når deg, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta din returnerte vare.

Trenger hjelp?

Kontakt oss på info@coolhair.dk for spørsmål angående refusjon og retur.