Hvad er balsam og hvilken slags er der?

Hva er balsam og hva slags er det?

Balsam ta vare på håret hans

Alle vet balsam . Det er samlebetegnelsen for alle hårpleieprodukter som brukes til å pleie og beskytte håret. Balsam inneholder vanligvis en eller flere av følgende ingredienser: silikon, kationiske polymerer, fettsyrer eller vegetabilske oljer.

Hva er balsam og hva slags er det?

Balsam er et produkt som brukes til å fukte og beskytte håret. Det finnes ulike typer balsam som passer til ulike hårtyper. Noen balsam inneholder oljer som gjør håret mer glansfullt, mens andre inneholder ingredienser som virker styrkende på håret.

Hvorfor er balsam viktig for håret ditt?

Balsam er en viktig del av hårpleie fordi den gjenoppretter fuktighet og næring til håret. Balsam fungerer ved å omgi håret med en beskyttende membran som forhindrer tap av fuktighet og holder håret mykt og glatt.

Hvilken balsam passer for deg og håret ditt?

Det finnes mange forskjellige typer balsam, og det kan være vanskelig å velge riktig. Her er en guide til hvilken balsam som passer best for deg og håret ditt:

Hvis du har tørt og kjedelig hår, prøv en fuktighetsgivende balsam. Denne typen balsam vil gjenopplive håret ditt og gi det næring og fuktighet.

Hvis du har fett hår eller har en tendens til å få fete flekker, bør du prøve en rensende sjampo. Denne typen sjampo renser effektivt uten å tørke ut håret.

Hvis du har veldig krusete eller krusete hår, prøv en krølledefinerende krem ​​eller gel. De vil gi krusene dine god definisjon og skinne uten å tynge dem ned.

Slik bruker du balsam på din måte

Du kan bruke balsam på to måter:

1. Som leave-in produkt: Bruk en mengde pinnestørrelse og spre den gjennom håret når det er fuktig. Fokuser på de øverste lagene av håret og la det være inne.

2. Som utvaskingsprodukt: Bruk en sjenerøs mengde og masser inn i hodebunnen. Skyll deretter grundig.

Oppskrifter på selvbruningsbalsam

Når det kommer til selvbruningsbalsam, er det mange oppskrifter å velge mellom. Men hvilken oppskrift passer best for håret ditt?

Her er en liste over de fire beste oppskriftene på selvbruningsbalsam som vil gi håret ditt den perfekte gløden:

1. Eplecidereddik Self Tanning Conditioner Oppskrift: Bland eplecidereddik og vanlig balsam i forholdet 1:1, og påfør deretter blandingen i håret ditt. La det virke i 15-20 minutter og skyll det deretter av med varmt vann.

2. Oppskrift på selvbruningsbalsam med sitronsaft: Pisk en eller to eggehviter sammen med litt sitronsaft og påfør blandingen i håret. La det virke i 15-20 minutter og skyll det deretter av med varmt vann.

3. Oppskrift på selvbruningsbalsam med kaffe: Bland en spiseskje

Alternativer til balsam

Alternativer til balsam

I mange år har vi trodd at balsam er det beste produktet for å holde håret sunt og godt tatt vare på. Men faktisk kan balsam være svært skadelig for håret, spesielt hvis de inneholder kjemiske stoffer og sulfater.

Derfor er det viktig å finne alternativer til balsam som ikke skader håret ditt. Her er noen av de beste alternativene:

1. Hjemmelaget eplecidereddikbalsam: Dette er et av de mest populære alternativene til balsam fordi det er så enkelt å lage. Bland ganske enkelt en spiseskje eplecidereddik med to spiseskjeer vann. Påfør blandingen i håret etter sjamponering og skyll deretter med kaldt vann. Eplecidereddik vil balansere pH-nivået i håret ditt, og etterlate det silkemykt og skinnende.

2. Kokosolje

Kommentarer (0)

    Legg igjen en kommentar

    Kommentarer må godkjennes før de dukker opp