Hvem vi er

Vår nettsideadresse er: https://coolhair.dk

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet og også besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan gis til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din er profilbildet ditt synlig for offentligheten i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettsiden, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på siden vår, kan du registrere deg for å lagre navn, e-postadresse og nettside i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle inn informasjonen din igjen når du legger inn en ny kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker vår påloggingsside, setter vi inn en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir forkastet når du lukker nettleseren din.

Når du logger på, setter vi også inn flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsdetaljene og skjermvisningsvalgene dine. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager og informasjonskapsler for skjerminnstillinger varer i ett år. Hvis du velger "Husk meg", vil påloggingen din vare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil påloggingsinformasjonskapsler bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp har redigert. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsider oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, integrere ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem deler vi dataene dine med?

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi lagrer dataene dine

Hvis du legger inn en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er pålagt å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor dataene dine sendes

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisk spam-deteksjonstjeneste.